В нашия онлайн магазин ще намерите всички резервни части

Благодарение на изобретението свързване прът от инженер люспи, посоката на кормилна система може да се поддържа с голяма лекота и се регулира. Разпределението на масата на устройството, настъпили през 20-те години на миналия век, благодарение на компанията Ford, който е придобил съответния патент от инженера на Кобург директно. Тенденцията се държи от една или две пръчки, предвидени в краищата на конци и топчести глави. Тези сферични глави се наричат ​​глави на напречното кормилото.

Те имат функцията на поддържане и осигуряване на безопасността на пръта на свързване и следователно са сравними с лагерите. Това е причината, поради която в случая на много жесток сблъсък, първите глави на мотовилката са повредени. Въпреки това, рамката (само с малки деформации) коригиране на вратата може да се регулира, за да се гарантира връщането към предишните условия. В екстремни шок, прът свързване може да бъде напълно разрушена. -рязък ръководство трябва да води последователна адаптация на шатуна склонни на страната на тялото или на сблъсъка с различни препятствия. Само една дълбока дупка преместване на пръта. Всеки път, когато това се случи, трябва да проверите състоянието на главите си. В някои случаи може дори да показва необходимостта от смяна на обтегача. Също така, на влага и замърсявания, които могат да имат отрицателно въздействие върху състоянието на главата, която е защо ние трябва да го защити с помощта на духало.

Също така е препоръчително периодично да духалото, за да проверите пукнатини по повърхността, за да бъде открит. След като позицията на снимачната площадка на лента, тя винаги е препоръчително да се провери поведението на колата веднага. Когато направите тест драйв. В нашия онлайн магазин ще намерите всички резервни части може да се намери (например, на предния капак, предна решетка, кормилното управление, маслени филтри и т.н.) трябва на достъпна цена.