Естетиката на марката Шанел – вечни класики

19 август 1883 е роден легендарният Габриел Шанел, която направи революция мода в света и даде на жените нова перспектива на елегантност и лукс. В навечерието на рождения ден на Коко редактори блога припомня най-доброто от това, което е свързано с Камарата на Chanel и говори за не замира значение на неговата философия и стил.

Той отдавна е изненада, провиснали дънки гаджета, груби обувки, brogues, обемни ризи и мъжки костюми на момичетата – елементите на мъжкия гардероб като жените са се превърнали в абсолютен норма. Но това не винаги е така. За удобството и демокрация в дрехите ние сме благодарни, че е смел и талантлив Коко Шанел, която през ХХ век, е имал огромно влияние върху модата. Нейният неприязън към стегнати корсети, тежки поли и ненужно претенциозност като жените Шанел е довело до създаването на други, напълно различни дрехи. Използването на част от мъжкия гардероб, легендарният моден дизайнер зашити лаконични и строга заповед, отказвайки се от модата в тези дни на обувки, пера и други декорации изобилие. Включване на възприемането на дрехи като такива, Коко спечели признание и слава, като по този начин се превръща в един от най-големите имена в историята на модната индустрия.

Легендарният марката Chanel остава една от най-уважаваните и престижни луксозни марки. Всеки ден от неговите почитатели все повече и повече, и от време на време изглежда, че логото на компанията, която се състои от две преплетени английски букви C – безсмъртен. Благодарение на творчески директор и дизайнер на марката, която след напускането на Габриел несравним с уважение и почит продължи своята работа, запазена корпоративна идентичност и специални естетика на легендарната модна къща. Всяка колекция е произведена от Chanel – е същността на емблематични части и неща марка с модерна визия и технология.

Малката черна рокля, оборудвана яке, дамска чанта на верижка, лаконичен шапка и чифт перлени направления – всички символични имена на изображението Chanel завинаги обичан от жените по целия свят.

Обвинени елементи и класически естетика на марката винаги разпознаваеми и лесно приспособими за дрехи за всеки ден. Вдъхновен като класически образ, и най-новите колекции на 2017-2017, няма да е трудно да се създаде подходяща и стилен autfity на нещата по-демократични с цената на марки, особено чрез услугата, която показва повече от 1 000 различни модни марки.