Актуализираме гардероба за мъже

„Да ви обличам“, любовникът ви, или с други думи, да актуализирате гардероба си за мъже – това не е лесна задача за почти всяка жена. Преди всичко, защото хората се опитват отчаяно да проникнат в килера си. Поради тази причина една жена, която иска да научи избрания от нея, трябва да се облича много добре, да действа много внимателно и тактично.

1. Първата стъпка е да направим нещата правилни. В мъжкия гардероб можете да носите само планини от стари пуловери, износени тениски и спортни панталони с изпъкнали колене. Естественият импулс на дадена жена е да изхвърли всичко това. В никакъв случай това не трябва да се случва, в противен случай не можете да избегнете конфронтация с вашите верни. Като опция – предайте абсолютно неподходящи неща за съхранение на майка си (ако тя не е естествено на земята долу) или да я отведе на покрива. Човек ще знае, че любимите му неща са непокътнати и винаги могат да бъдат върнати. Но те вече няма да тръгнат след тях.

2. Не забравяйте да похвалите любимата си, когато мъжкият му гардероб е изпълнен с нещо добро. Изумление „Изглеждаш страхотно в тази риза!“ И горещата целувка, която го последва, ще работи по-добре за мъжа, отколкото за всяко убеждение. И следващия път той ще постави самата риза, а когато си купи нов, ще избере подобен стил и стил.

3. Не се опитвайте да маскирате своя човек наведнъж – в този случай споровете и скандалите не могат да бъдат избегнати. Действайте постепенно и започнете по-добре с по-малки, по мъжки поглед подробности. Дайте своя избор на няколко качествени чорапи или бельо, красива вратовръзка или стилен скъп колан. Така че вие неусетно сте живели в любимото си добро.