Най-популярните модели

който може да направи образа стилен и запомнящ се. Тя може да се комбинира не само с класическите неща, но и със стила и романтичните модели. Освен това, дългите жени искат да си купят яке на всякаква възраст и всякакви физика, защото това нещо може да се счита за наистина универсално.
И като вдигне подходящ модел, всяка млада дама не само може да подчертае силните страни на своята фигура, но и да прикрие някои от недостатъците. Така например монтираните модели могат да направят фигурата по-женствена, а вариантите на директното широко нарязване успешно ще коригират проблемните области в талията и бедрата.

Двугласно дълги якета е една от най-популярните опции сред съвременните модни момичета. Характерна черта на двукорабно яке е двойният набор от копчета.
Освен това, функцията за закрепване се състои основно от един ред, а вторият изпълнява декоративна роля. Двуглайните якета изглеждат строго, но в същото време много стилни, особено ако не са съчетани с класически неща, а с дрехи в уличен стил.